Live

BASCHET. CSM Oradea, obiectiv îndeplinit

Data publicării:

CSM CSU Oradea și-a îndeplinit un prim obiectiv în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin: calificarea în prima grupă valorică. Scăpată de această grijă, formația antrenată de Cristian Achim își propune să lase o impresie cât mai bună pentru ceea ce a mai rămas de jucat din sezonul regulat.

Calificată între primele șase echipe din ierarhie, medaliata cu bronz a ultimei ediții ocupă locul patru, cu un total de 34 de puncte.

"Acesta a fost primul nostru obiectiv, ni l-am realizat. Vom juca fără niciun fel de presiune în următoarele meciuri, iar campionatul se va decide ca de obicei în play-off. Acolo trebuie să arătăm dacă suntem o echipă mare sau nu suntem", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Oradea va susține penultima etapă a sezonului regulat, vineri, de la ora 18, la Timișoara, cu Timba.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Nicolae Ciucă afirmă că obiectivul PNL este să câştige toate rândurile de alegeri din 2024

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Partenerii noștri