Live

Doi parlamentari bihoreni, printre cei care au reclamat clipul "Copiii referendumului"

Data actualizării: Data publicării:

Doi liberali bihoreni se numără printre cei 15 semnatari ai scrisorii comune prin care spotul "Copiii referendumului", realizat de Papaya Advertising, a fost reclamat la Autoritatea pentru Protecţia Copilului. Florica Cherecheş şi Ioan Cupşa fac parte dintre parlamentarii care au considerat că minorii din materialul video ar fi putut fi abuzaţi emoţional.

În acelaşi timp, autorii sesizării vor să afle dacă agenţia de publicitate a avut acordul părinţilor pentru această filmare.

Clipul "Copiii referendumului" a fost lansat cu puţine zile înaintea consultării populare din 6 şi 7 octombrie. Inspirat de un serial difuzat de HBO, spotul îi îndemna pe români să boicoteze scrutinul.

Redactor: Bogdan Băcilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Parlamentarii cer să lucreze online ca să aibă timp de campanii electorale. Alfred Simonis: Nu înseamnă că nu se lucrează

Viktor Orban i-a scris lui Putin și l-a felicitat pentru realegere: Ungaria e pregătită să intensifice cooperarea între cele două ţări

Diana Șoșoacă își amenință soțul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”

USR a acuzat PNL că supraimpozitează pensiile românilor întorși din diaspora. La scurt timp a revenit: „E doar o modificare tehnică”

Partenerii noștri