Live

FOTBAL. Suporterii clujeni au făcut spectacol la meciul cu Luceafărul. ”Mi s-a făcut pielea de găină”

Data actualizării: Data publicării:
foto: Niki Mihalcea/Digi24 Oradea

Meciul dintre Luceafărul Oradea şi U Cluj a început cu o coregrafie specială semnată de suporterii clujeni. Fanii ”șepcilor roșii” au ţinut astfel să-i aducă un ultim omagiu lui Radu Ţenter, fiul fostului selecţioner al naționalei de baschet a României, Marcel Ţenter, și suporter al fotbaliștilor clujeni, decedat, zilele trecute, în urma unui accident rutier.

Atmosfera din tribune i-a impresionat chiar și pe fotbaliștii bihoreni.

„Ce am văzut astăzi pe stadion, am văzut o tribună plină cu spectatori de la Cluj. Mi s-a făcut părul, uitaţi, pielea de găină, acesta este adevărul”, a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Fanii echipei clujene şi-au încurajat favoriţii pe tot parcursul jocului, chiar şi atunci când echipa lor a fost condusă. Singurul moment de tăcere în tribune a avut loc doar când au fost afişate bannere cu mesaje speciale, dedicate suporterilor dispăruți.

„Consider că astfel de meciuri, cum e cel cu ”U” Cluj, cu Petrolul, ar trebui să se dispute pe ”FC Bihor”, cu un stadion plin, cu spectatori care să ne încurajeze, nu neapărat Luceafărul”, a încheiat Lupuț.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

STENOGRAME. "Colțescu a zis: Dați, bă, cu ce vreți!". Șefii de la Rapid voiau petarde pe stadion, ce discutau Niculae și "Bocciu"

Şapte suporteri sunt urmăriţi penal în urma bătăii de la meciul Dinamo-UTA

Petrolul Ploieşti îl dă în judecată pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveană de blat și a numit-o „rușinea fotbalului românesc”

VIDEO, FOTO. Incidente violente înaintea meciului Dinamo - UTA, în apropiere de stadion şi în arenă. Suporterii au pătruns și pe teren

Partenerii noștri