FOTBAL. Suporterii clujeni au făcut spectacol la meciul cu Luceafărul. ”Mi s-a făcut pielea de găină”

Data actualizării: Data publicării:
suporteri Cluj1
foto: Niki Mihalcea/Digi24 Oradea

Meciul dintre Luceafărul Oradea şi U Cluj a început cu o coregrafie specială semnată de suporterii clujeni. Fanii ”șepcilor roșii” au ţinut astfel să-i aducă un ultim omagiu lui Radu Ţenter, fiul fostului selecţioner al naționalei de baschet a României, Marcel Ţenter, și suporter al fotbaliștilor clujeni, decedat, zilele trecute, în urma unui accident rutier.

Atmosfera din tribune i-a impresionat chiar și pe fotbaliștii bihoreni.

„Ce am văzut astăzi pe stadion, am văzut o tribună plină cu spectatori de la Cluj. Mi s-a făcut părul, uitaţi, pielea de găină, acesta este adevărul”, a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Fanii echipei clujene şi-au încurajat favoriţii pe tot parcursul jocului, chiar şi atunci când echipa lor a fost condusă. Singurul moment de tăcere în tribune a avut loc doar când au fost afişate bannere cu mesaje speciale, dedicate suporterilor dispăruți.

„Consider că astfel de meciuri, cum e cel cu ”U” Cluj, cu Petrolul, ar trebui să se dispute pe ”FC Bihor”, cu un stadion plin, cu spectatori care să ne încurajeze, nu neapărat Luceafărul”, a încheiat Lupuț.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri