Live

JUDO. Încă un titlu naţional pentru orădeanul Alex Creţ

Data actualizării: Data publicării:

Proaspăt medaliat cu aur la Cupa Europeană de judo cadeţi de la Zagreb, Alex Creţ şi-a confirmat forma bună prin cucerirea unui nou titlu. La doar 17 ani, sportivul legitimat la LPS CSM Oradea este noul campion național al categoriei tineret, după ce în weekend a evoluat fără greşeală la ”naționalele” sub 23 de ani.

Bihoreanul şi-a învins toţi adversari prin ippon, la categoria 90 de kilograme, în competiţia desfășurată la Drobeta-Turnu Severin.

Judoka pregătit de Emil Morar nu a fost singurul orădean medaliat la "naţionalele" rezervate sportivilor sub 23 de ani. Adrian Olaru şi Teodor Băldean au ajuns şi ei până în finalele categoriilor 66 şi 81 de kilograme.

Evoluţia bună a sportivilor orădeni a clasat LPS CSM la finalul competiţiei pe locul al doilea în ierarhia cluburilor - la masculin, în vreme ce la general Oradea s-a situat pe locul al treilea.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Povestea impresionantă a Nicoletei, care la 23 de ani este campioană. Merge la școală, la antrenamente și face și curățenie în locuințe

Răsturnare de situație în cazul „capsulei timpului” de la West Point. Ce conține, totuși, pe lângă praf și noroi

Maria Boldor, prima medalie la floretă după 19 ani, pentru România

David Popovici: Jocurile Olimpice m-au învățat să rămân calm. Presiunea te poate ajunge, dar dacă ești echilibrat vei reuși

Partenerii noștri