Live

Oradea rămâne fără brand de oraş | 180 de propuneri au fost respinse

Data actualizării: Data publicării:

Oradea rămâne, deocamdată, fără brand de oraş. Concursul organizat pentru desemnarea unui însemn grafic reprezentativ pentru municipiu nu are niciun câştigător.

În cadrul concursului organizat de Primăria Oradea au fost selectate 172 din cele 180 de propuneri depuse. Însă, în urma evaluărilor făcute, nu a fost găsită nici una care să respecte poziţionarea şi atributele din regulamentul competiţiei.

Pe lângă asta, propunerile nici nu au corespuns calitativ aşteptărilor juriului, așa că premiul de 47 de mii de lei nu va fi acordat niciunui participant.

De menţionat este faptul că peste 85% din propunerile transmise au fost realizate de persoane fizice din ţară şi străinătate, iar restul de către firme.

Primăria Oradea nu a anunţat dacă va mai relua sau nu concursul.

Redactor: Anca Deac

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

„Jocurile foamei” în Bangladesh: Mii de oameni se întrec pentru mâncare într-un concurs care a strâns miliarde de vizualizări online

Arabia Saudită nu mai are bani pentru orașul viitorului în formă de linie. Proiectul „The Line” a ajuns prea dificil și prea scump

Cum e să petreci o noapte într-un apartament în orașul fantomă de 100 de miliarde de dolari unde nu vrea nimeni să stea: "Auzeam tot"

Partenerii noștri