Live

Programul Turului Bihorului. În prima etapă, rutierii au oprit să dea prioritate trenului

Data actualizării: Data publicării:

Startul în prima etapă a Turului Ciclist al Bihorului a fost dat vineri, la amiază, în Piaţa Unirii. Rutierii au avut de parcurs 180 de kilometri pe traseul Oradea - Aleșd - Bratca - Pocola - Băile Felix - Oradea.

Chiar înainte de căţărarea de la Bratca, plutonul a fost nevoit să oprească la o trecere peste calea ferată, pentru a aştepta trecerea unei garnituri.

Etapa a doua este programată sâmbătă dimineață, de la ora 9:30. Traseul însumează 86 de kilometri, pe ruta  Oradea - Băile Felix - Beiuș - Stâna de Vale. Tot sâmbătă, de la ora 18, este programată întrecerea contracronometru. Aceasta se va desfăşura în Oradea, pe traseul str. Avram Iancu - Calea Matei Basarab - Str. Sucevei - str. Avram Iancu - Piața Unirii.

Duminică, după etapa dedicată amatorilor, programată la ora 10, echipele vor porni în cea de-a treia rundă la ora 15, din Parcul Traian. Finişul este anunţat patru ore mai târziu, iar festivitatea de premiere se va desfăşura de la ora 19:30, în Piaţa Unirii.

Redactor: Adrian Laboș
Operator: Constantin Gheorghiță

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Programul „Rabla pentru sobe” ar putea începe în această primăvară. Românii pot primi 10.000 de lei pentru înlocuirea celor vechi

Statele membre UE vor recunoaşte automat diplomele româneşti de asistent medical generalist obţinute înainte de aderare

Crimă într-o familie de campioni mondiali. Soția a fost lovită mortal de o mașină, iar la volan se afla chiar soțul ei

O pisică adoptată de la adăpost a devenit vedetă pe internet. Este pasionată de ciclism și alpinism și s-a dat chiar și cu parapanta

Partenerii noștri