Live

Unul dintre suspecţii jafului de la o bancă din Baia Mare locuia în Oradea

Data actualizării: Data publicării:

Unul dintre suspecții în cazul jafului asupra unei bănci din Baia Mare a fost prins. Este vorba despre un bărbat din Caraș-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

În urma cercetărilor efectuate de anchetatori, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare a emis trei mandate de percheziție domiciliară. În baza acestora, poliţiştii au efectuat o descindere la sediul unei societăţi comerciale şi două la persoane fizice, în Bihor și Caraș-Severin.

În acest fel a fost identificat unul dintre suspecţii în hold-up-ul din luna mai, de la o bancă din Baia Mare. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei. Judecătorii au dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Jaful a fost dat în dimineaţa de 23 mai, în jurul orei 11:40. Doi indivizi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi având o armă şi o sabie au intrat în bancă. Unul dintre clienţi a fost ameninţat cu arma, după care tâlharii au luat banii din două case.

Totul a durat mai puţin de 4 minute. Una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. Potrivit unor informaţii neoficiale, suspecţii au reuşit să fugă cu 100.000 de lei.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a-i prinde şi pe ceilalti implicaţi în acest jaf şi pentru recuperarea prejudiciului.

Redactor: Bogdan Băcilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi părinţi din Bihor au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, după ce şi-au retras cei 4 copii de la şcoală

Bărbat prins de jandarmi în timp ce încerca să jefuiască un cetăţean străin

Jafuri spectaculoase în Gaza. Grupuri armate au aruncat în aer camerele de protecție ale băncilor și au furat banii din seifuri

Jaf plănuit în detaliu: 3 români din Italia au furat bani și bijuterii de la un bătrân, dar un muc de țigară i-a dat de gol

Partenerii noștri