Unul dintre suspecţii jafului de la o bancă din Baia Mare locuia în Oradea

Data actualizării: Data publicării:
jaf

Unul dintre suspecții în cazul jafului asupra unei bănci din Baia Mare a fost prins. Este vorba despre un bărbat din Caraș-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

În urma cercetărilor efectuate de anchetatori, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare a emis trei mandate de percheziție domiciliară. În baza acestora, poliţiştii au efectuat o descindere la sediul unei societăţi comerciale şi două la persoane fizice, în Bihor și Caraș-Severin.

În acest fel a fost identificat unul dintre suspecţii în hold-up-ul din luna mai, de la o bancă din Baia Mare. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei. Judecătorii au dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Jaful a fost dat în dimineaţa de 23 mai, în jurul orei 11:40. Doi indivizi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi având o armă şi o sabie au intrat în bancă. Unul dintre clienţi a fost ameninţat cu arma, după care tâlharii au luat banii din două case.

Totul a durat mai puţin de 4 minute. Una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. Potrivit unor informaţii neoficiale, suspecţii au reuşit să fugă cu 100.000 de lei.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a-i prinde şi pe ceilalti implicaţi în acest jaf şi pentru recuperarea prejudiciului.

Redactor: Bogdan Băcilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri