Live

News Alert A fost găsită fata dispărută din Borșa, care a pus pe jar întreaga Poliție

Data actualizării: Data publicării:

Fata de 16 ani, pentru care Poliția Română a emis o alertă de răpire copil a fost găsită, duminică, în județul Arad, nevătămată, astfel că a fost revocată urmărirea ei.

Poliția Maramureș a anunțat revocare urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad.

Potrivit informațiilor Digi24, ea se plimba cu iubitul.

Din primele informații, nu a fost supusă vreunei agresiuni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt.

De altfel, în cursul zilei de azi, au fost audiați părinții. Tot azi, una dintre surori declarase că a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”. Mesajul a creat îngrijorare în rândul familiei.

Ulterior, vor fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate.

La urmărirea fetei au participat polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, dar și din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Copila a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi fost luată cu forța și urcată într-o mașină negră și dusă într-o direcție necunoscută.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

„Nu pot să respir”. Un afroamerican a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate

„Cicaghedon”. Oamenii sunt terorizați de cicade într-un stat din SUA. Speriați din cauza zgomotului, unii au sunat chiar și la poliție

Partenerii noștri