Ancheta în cazul fetei dispărute din Borșa se complică și intră pe o nouă pistă. Sora ei a primit un mesaj suspect

Data actualizării: Data publicării:
Adam Corina Andreea fata rapita borsa

Poliția din Maramureș este în alertă după ce o fată de 17 ani a fost răpită, ieri, de pe o stradă din localitatea Borșa. Părinții ei sunt audiați de anchetatori. Una dintre surorile fetei susține că a primit un mesaj suspect.

Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa. Apoi, mașina a plecat într-o direcție necunoscută. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.45.

Părinții fetei răpite se află chiar acum la sediul Poliției din Borșa.

Una dintre surori a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”.

Parintii nu cred însă că mesajul a fost trimis de fata lor, ci bănuiesc că chiar răpitorii l-ar fi trimis.

Potrivit autorităților, adolescenta ar fi fost urcată cu forța, de un tânăr, într-o mașină neagră, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută. Fata era pe stradă cu fratele ei de 12 ani, care a și anunțat familia despre răpire. 

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semne particulare : Aluniță pe obrazul drept. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri