Live

Video Accident spectaculos în Bacău. O mașină a zburat de pe șosea într-o curte. Trei persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
O mașină a zburat de pe șosea într-o curte. Foto: Captură video Digi24

Un șofer în vârstă de 32 de ani care circula pe DN12A, pe raza localității Straja, comuna Asău, a pierdut controlul volanului și a zburat cu mașina în curtea unui localnic, relatează Ziarul de Bacău. Acesta și alte două persoane care se aflau la bord au fost rănite. 

Dana Costache, jurnalist Digi: Accidentul spectaculos a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată într-o curte din apropiere. Pe înregistrare se aude mai întâi un scârțâit puternic de roți, apoi se observă cum mașina plonjează câțiva metri de pe pod înainte de a se prăbuși pe pământ la fel de zgomotos. Se pare că șoferul în vârstă de 32 de ani a scăpat mașina de sub control. A cesta circula pe DN12A, pe raza localității Straja, comuna Asău. Șoferul a ajuns în stare gravă la spital, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar doi pasageri din autoturism, de 27 și 55 de ani, au ajuns și ei la spital, dar au răni minore. 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce un copac masiv s-a prăbușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe. Șoferul a murit pe loc

O șoferiță beată a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz și într-un gard, în Ilfov

O macara s-a prăbușit peste o mașină parcată lângă o benzinărie, în București

Partenerii noștri