Live

Alți doi români din Italia au murit din cauza coronavirusului

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Trei români din Italia au murit din cauza coronavirusului. Azi au mai fost înregistrate două decese, după ce o femeie aflată în Italia alături de sora ei, la tratament, a decedat.

Una dintre cele două persoane decedate astăzi este sora femeii care a murit la sfârșitul săptămânii trecute. Cealaltă victimă este un bărbat.

Potrivit datelor MAE, 29 de cetățeni români din străinătate sunt infectați cu Covid-19. 23 sunt în Italia, 2 în Namibia și câte unul în Spania, Luxemburg, Irlanda și Tunisia.

În Luxemburg, a fost testat pozitiv cu Covid-19 un diplomat român de la Ambasada României. Activitatea misiunii diplomatice a fost suspendată temporar.

Peste 41.035 de persoane au fost infectate cu coronavirus în Italia, țara cel mai grav afectată de pandemie din Europa, iar dintre acestea, 3.405 au decedat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Franța „dă prioritate” economiei de război și accentuează producția de rachete

Giorgia Meloni și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare: „Să trimitem stânga în opoziție”

Partenerii noștri