Live

Video Bărbatul care a spânzurat un câine de o ţeavă de gaze a fost prins. Imaginile cu el şi căţelul, surprinse de camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:

Bărbatul care a spânzurat un câine de o țeavă de gaze în apropierea Gării de Nord din Capitală a fost reţinut şi va fi dus la instanţă pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie.

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, fără adăpost.

El a fost prins după ce au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. În imagini, bărbatul apare însoţit de căţeluşul care mai târziu a fost găsit omorât.

Bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fiind prins, audiat şi apoi reţinut pentru 24 de ore. La audieri nu a dat nicio explicaţie pentru gestul lui.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce un câine a fost găsit spânzurat de țeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei.

„Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală”, anunța, sâmbătă, Poliția București.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Povestea adolescentului care a ajuns cel mai căutat criminal cibernetic din Europa. Ce condamnare a primit pentru 30.000 de infracțiuni

Colegiul Medicilor, despre decesele de la Spitalul Pantelimon: Niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere sau act deliberat

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru corupţie

Procesul fraților Tate poate începe. Tribunalul Bucureşti a respins excepțiile formulate de inculpați

Partenerii noștri