Live

Bărbatul din Roman a mărturisit de ce și-a înjunghiat soția și gemenele de trei luni. El a fost arestat preventiv

Data actualizării: Data publicării:
Bărbat cu cătușe. Foto: Guliver/GettyImages

Bărbatul din Roman care sâmbătă și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene în vârstă de nici trei luni și-a recunoscut faptele. El a fost audiat de anchetatori după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații.

ACTUALIZARE ORA 19:00 Bărbatul din Roman care și-a înjunghiat mortal fetița de numai două luni și jumătate și le-a rănit grav pe sora ei geamănă și pe soția lui a fost arestat preventiv.


Știrea inițială:

Bărbatul a fost audiat după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații și a recunoscut acuzațiile.

El a spus că își amintește când și-a atacat soția, dar a susținut că nu își amintește să își fi atacat fiicele.

El a pus totul pe seama depresiei. A susținut că are o firmă de termopane și că în ultima perioadă această companie nu i-a adus câștig.

Bărbatul este acuzat de omor. El și-a înjunghiat, sâmbătă dimineață, soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de nici trei luni. Unul dintre copii a murit.

Agresorul a fost reținut sâmbătă seară pentru 24 de ore și va ajunge duminică la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, fetița de doar două luni și jumătate din Roman înjunghiată de propriul tată a fost operată de medicii din Iași. Agresorul a fost reținut și va fi dus duminică, la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Bebelușul a fost operat la spitalul Sfînta Maria din Iași. Intervenția chirurgicală a durat două ore și jumătate, fetița având zece plăgi înjunghiate, spun medicii.

Ea nu a suferit complicații post operatorii, iar starea ei este stabilă. Este în continuare internată la secția de terapie intensivă, unde este ventilată mecanic. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția ei, având în vedere vârsta mică și gravitatea rănilor suferite.

Citește și: Cum a ajuns bărbatul din Roman să-și înjunghie soția și doi bebeluși. Cheia anchetei poate fi un copil martor la tragedie

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un rus a fost arestat după ce a înjunghiat doi ucraineni, în Germania

Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte

Încă unul dintre bărbații acuzați că l-au ucis pe Adrian Kreiner va fi extrădat și adus în țară. Un al treilea suspect e de negăsit

Încă un primar asasinat în Ecuador. Este al doilea în ultimele trei zile și al cincilea într-un an

Partenerii noștri