Live

Carantină prelungită în șase localități din Ilfov

Data publicării:
Localitate în carantină. Foto: Inquam Photos/Virgil Simionescu

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile pentru localităţile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca şi Măgurele, începând de luni seara, și de marți în Clinceni şi Copăceni.

Ordinele emise de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de luni de la ora 22:00 până pe 19 aprilie la aceeaşi oră. 

De asemenea, începând de marţi, măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile și pentru localităţile Clinceni şi Copăceni.

Ordinele emise de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de marţi de la ora 5:00 pentru Clinceni şi de la ora 22:00 pentru Copăceni.

Lista localităților din județul Ilfov pentru care a fost instituită măsura de carantină zonală, în vigoare la data de 5 aprilie 2021, ora 22:00 poate fi consultată aici.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce ar fi bătut şi sechestrat un tânăr. Agresorii i-au luat apoi cheile de la maşină şi două telefoane

O șoferiță beată a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz și într-un gard, în Ilfov

Un ilfovean ținea în casă, ilegal, 17 păsări din specii protejate de lege. Polițiștii le-au găsit și le-au eliberat în natură

Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate

Partenerii noștri