Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce ar fi bătut şi sechestrat un tânăr. Agresorii i-au luat apoi cheile de la maşină şi două telefoane

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Ilfov după ce ar fi bătut şi ar fi sechestrat un tânăr într-o locuinţă din Chiajna.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Ilfov după ce, în urmă cu o lună, ar fi bătut şi ar fi sechestrat un tânăr într-o locuinţă din Chiajna, luându-i apoi cheile de la maşină şi două telefoane.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a anunţat că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a doi bărbaţi, cu vârste de 41 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de 08 aprilie a.c., în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Chiajna, bărbatul de 41 de ani ar fi lovit în repetate rânduri persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un obiect contendent (bâtă), pus la dispoziţie de către bărbatul de 30 de ani, iar ulterior, cei 2 bărbaţi au introdus victima cu forţa, în imobilului situat la adresa respectivă, împrejurare în care bărbatul de 41 de ani ar fi continuat să agreseze fizic persoana vătămată, prin lovire, iar bărbatul de 30 de ani s-ar fi poziţionat în dreptul uşii locuinţei, pentru a impiedica o eventuală încercare a persoanei vătămate de a scăpa din imobil. Persoana vătămată ar fi fost pusă în imposibilitatea de a se mişca şi acţiona conform voinţei sale, context în care cei 2 bărbaţi ar fi deposedat-o de cheia autoturismului şi de cele două telefoane mobile deţinute”, a transmis IPJ Ilfov.

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au făcut trei percheziţii la trei adrese din localitatea Chiajna.

Joi, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri privind măsurile preventive.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Brad Pitt și Ines de Ramon, gesturi de tandrețe în public. Și-au savurat cafeaua la o plimbare romantică pe...
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?"
Newsweek
Ion Dichiseanu, adevăratul Don Juan al filmului românesc. A fost iubitul unei dive mondiale
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...