Live

Galerie Foto Container din Marea Britanie încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc, găsit în Portul Constanța

Data publicării:
Container din Marea Britanie încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc, găsit în Portul Constanța. FOTO: Politia de Frontiera

Un container din Marea Britanie încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc a fost găsit în urma controalelor din Portul Constanța.

Containerul, care era în Portul Constanța Sud Agigea, a fost găsit în urmă cu două zile și a fost verificat de polițiștii de frontieră, de inspectorii Gărzii de Mediu Constanţa şi de angajați vamali.

Ei au găsit în container sosit din Regatul Unit al Marii Britaniei anvelope verzi - deșeuri de cauciuc, în greutate de aproximativ 25.000 kilograme care erau destinate unei firme din Vălcea care efectua activități de import în România.

În urma verificărilor, comisarii Gărzii de Mediu Constanța au dispus să nu se permită importul acestor deșeuri în România și întoarcerea containerului respectiv în țara de origine.

"Este o luptă continuă cu mafiile", a declarat la Digi24 ministrul Mediului, Tanczos Barna, care a vorbit despre organizațiile de crimă organizată în jurul activităților cu deșeuri. Ministrul a spus că România nu are un sistem organizat pentru colectarea selectivă și depozitarea ecologică a deșeurilor.

 

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Iranul anunță sancțiuni împotriva SUA și Marii Britanii pentru că au ajutat Israelul

FOTO Chipul unei femei de Neanderthal care a trăit acum 75.000 de ani a fost recreat pe baza unui craniu

Răspunsul prințului William când a fost întrebat de o femeie despre starea lui Kate

Partenerii noștri