Live

Video Crimele din Caracal | O femeie le-a dat informaţii esenţiale anchetatorilor: "De o săptămână am văzut aici blugi, pantaloni scurţi"

Data actualizării: Data publicării:

O femeie a sesizat, duminică, Poliția Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfășurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi și pantaloni scurți.

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boscheți, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la șosea în fiecare zi să iau pe soțul meu și de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt niște blugi de damă, blugi, pantaloni scurți”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Locul indicat este aproape de drumul spre Craiova, unde, într-un lan de floarea-soarelui Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat telefonul Luizei, aproape la nouă kilometri de locuința sa.

Probele au fost ridicate de anchetatori și urmează să fie expertizate.

Sursa: Mediafax

Editare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mărturiile polițiștilor, la un an de la cazul Caracal: „Trebuie să dispui de o mare rezistență psihică să poți să faci față”

Maşina lui Gheorghe Dincă nu va fi scoasă la licitație. Instanţa a admis contestaţia familiei Melencu

Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, scoasă la vânzare. Familia Luizei cere anularea licitației

Șeful Poliţiei Române: Pregătirea deficitară a unor poliţişti a dus la cazul Caracal

Partenerii noștri