Live

Cum a început să plouă cu pisici la un spital din Constanţa

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Pacienţii de la Spitalul Judeţean Constanţa au avut parte de un eveniment mai puţin obişnuit. Mai multe pisici şi-au făcut culcuş într-un tavan fals la Spitalul Judeţean Constanţa, la secţia de Radiologie. Una dintre feline a căzut atunci când o placă din tavan a cedat sub greutatea ei, relatează Ziua de Constanţa.

Incidentul s-a petrecut în data de 3 ianuarie 2020, iar conducerea spitalului spune că nicio persoană nu a fost rănită şi că se lucrează la sistemul de ventilaţie în prezent. Prin găurile tavanului fals s-au infiltrat nişte pisici, iar muncitorii încearcă acum să elibereze animalele din tavan.

Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoștință că s-a ajuns la aceasta situție din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilație din imediata apropiere a locației în cauza iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât să nu se mai întample incidente de acest gen”, au transmis reprezentanții spitalului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un cuplu și-a expediat din greșeală pisica într-un colet de retur. Animalul a ajuns acasă șase zile mai târziu

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

19 pisici au primit de la președintele Mexicului, prin lege, hrană și îngrijiri pe viață, plus acces nelimitat în palatul prezidențial

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 câini în apartament

Partenerii noștri