Cum a început să plouă cu pisici la un spital din Constanţa

Data publicării:
Portraif of the young cat hiding under the ceiling and watches what is happening
FOTO: Getty Images

Pacienţii de la Spitalul Judeţean Constanţa au avut parte de un eveniment mai puţin obişnuit. Mai multe pisici şi-au făcut culcuş într-un tavan fals la Spitalul Judeţean Constanţa, la secţia de Radiologie. Una dintre feline a căzut atunci când o placă din tavan a cedat sub greutatea ei, relatează Ziua de Constanţa.

Incidentul s-a petrecut în data de 3 ianuarie 2020, iar conducerea spitalului spune că nicio persoană nu a fost rănită şi că se lucrează la sistemul de ventilaţie în prezent. Prin găurile tavanului fals s-au infiltrat nişte pisici, iar muncitorii încearcă acum să elibereze animalele din tavan.

Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoștință că s-a ajuns la aceasta situție din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilație din imediata apropiere a locației în cauza iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât să nu se mai întample incidente de acest gen”, au transmis reprezentanții spitalului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri