Live

Cum va fi primită Simona Halep la Constanța. Autorități: „Deocamdată nu facem nimic”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Autoritățile din Constanța nu au, deocamdată, în plan organizarea unui eveniment pentru primirea acasă a Simonei Halep. Sportiva este din Constanța și va petrece aici câteva zile, alături de familie și prieteni.

Simona Halep este cetățean de onoare al Municipiului Constanța încă din 2014, iar în 2018 a devenit și cetățean de onoare al județului. În ciuda performanței obținute la nivel mondial, autoritățile constănțene nu plănuiesc să o primească pe sportivă așa cum s-ar cuveni.

„Deocamdată nu facem nimic pentru primirea Simonei Halep. Eu acum sunt la Bucureşti, dar am discutat cu colegii mei, cu primarul Decebal Făgădău, şi am înţeles că nu va veni la Constanţa pentru că pleacă în concediu. Primarul a vorbit cu familia Halep. Sigur că altfel am fi organizat ceva, dar nu ca la Bucureşti, nu... Deci deocamdată nu facem nimic, dar sigur vom face când Simona va veni acasă. În fond, este cetăţean de onoare al Constanţei“, a declarat Marius Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, potrivit Adevărul.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Doi polițiști încearcă să-și scoată mașina împotmolită pe plajă. Ce metode au folosit ca să nu-și ude pantofii

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, turneu care va avea loc la Paris

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

Partenerii noștri