Live

Doi deținuți au fost eliberați din greșeală de la Penitenciarul Jilava

Data actualizării: Data publicării:

Doi deținuți au fost eliberați din greșeală, ieri, de la Penitenciarul Jilava. Eroarea a fost sesizată la scurt timp după ce condamnații au părăsit penitenciarul din județul Ilfov, iar conducerea a început imediat căutarea lor, cu ajutorul polițiștilor.

Ambii au fost găsiți după câteva ore și aduși înapoi în penitenciar, pentru a-și continua executarea pedepselor.

"Miercuri (...) Penitenciarul Bucureşti-Jilava a pus în libertate, în mod eronat, înainte de expirarea duratei pedepsei privative de libertate, două persoane condamnate. Sesizată în timp scurt, eroarea funcţionarilor responsabili cu gestionarea documentelor de evidenţă a fost notificată structurilor MAI, în vederea acordării de sprijin pentru localizarea şi reîncarcerarea celor două persoane.

În jurul orei 23,00, acestea au fost identificate şi conduse la Penitenciarul Bucureşti-Jilava, pentru continuarea executării pedepsei", potrivit unui comunicat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava 

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a trimis la Jilava o echipă de control, pentru a stabili cine a făcut greșeala care a dus la eliberarea, chiar și pentru câteva ore, a celor doi deținuți.

Redactare Georgiana Marina

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Toţi candidaţii la un post în penitenciarul Arad au picat testul psihologic. Acum aduc acuzații grave

Peste 100 de deținuți au evadat din închisoare din cauza ploilor torențiale care au distrus împrejurimile din „era colonială”

"Fii pregătit să mori". Prețul tacticii "mașina de tocat carne" pe frontul din Ucraina: Peste 50.000 de ruși au murit pe front (BBC)

Rusoaicele pușcăriașe au fost ademenite să se ducă la război să fie lunetiste. După aceea au aflat că erau doar "carne de tun"

Partenerii noștri