Live

Video Doi polițiști, cercetați disciplinar după ce au strigat după o femeie, pe stradă: Eşti prea mare. Dă-te pe partea ailaltă!

Data actualizării: Data publicării:
Masina de politie. Foto: Poliția Română

Doi polițiști din stațiunea Covasna sunt cercetați disciplinar după ce pe internet a fost distribuită o filmare în care au un comportament necorespunzător față de o femeie.

Filmarea, realizată dintr-o autospecială, surprinde momentul în care unul dintre poliţişti scoate capul pe geamul portierei din dreapta şoferului şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

"Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (...) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă", îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat. 

După ce imaginile au fost făcute publice, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a început o cercetare prealabilă, după această procedură disciplinară urmând să fie luate măsuri conform Statutului Poliţistului, scrie Agerpres.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imagini ca după război în Noua Caledonie. Tancuri pe străzi, 600 de soldați au fost trimiși să deblocheze drumul spre aeroport

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Rutele alternative recomandate de polițiști

Bărbat împușcat mortal când încerca să incendieze o sinagogă din Franța

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Partenerii noștri