Live

Ce au pățit elevele din Târgu Neamț care s-au bătut la școală

Data publicării:

Adolescentele care s-au bătut la şcoală, în Târgu Neamţ, au fost mutate în clase diferite. Fetele au primit câte o mustrare scrisă din partea conducerii liceului şi vor avea notele scăzute la purtare. Disputa lor a intrat şi în atenţia poliţiştilor din oraş, care s-au autosesizat.

Bătaia dintre cele două eleve de clasa a X-a, de la Colegiul "Ion Creangă" din Târgu Neamţ, a avut loc într-o pauză. Inspectoratul Şcolar a cerut o anchetă după ce imaginile au devenit publice.

Elena Preda, purtător de cuvânt ISJ Neamţ: „În primul rând, incidentul a fost trecut sub tăcere de clasa respectivă şi în acest sens dirigintele a discutat cu clasa şi a consiliat-o pentru viitor. În al doilea rând, elevele au fost sancţionate cu observaţie scrisă şi cu scăderea notei la purtare între 1 şi 3 puncte”.

Ana Maria Pintilie, consilier şcolar: „Elevele vor fi incluse într-un program de consiliere în cadrul cabinetului, iar în colectiv, la orele de dirigenţie, vor avea loc intervenţii colective pe acest subiect.”

Alături de cele două fete, s-a ales cu nota la purtare scăzută şi colegul care le-a filmat. De asemenea, poliţiştii au deschis şi ei o anchetă.

Agent Georgiana Moşu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ: „Poliţiştii din cadrul oraşului Tg. Neamţ s-au sesizat din oficiu fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de loviri şi alte violenţe.”

Pentru a evita alte conflicte, conducerea liceului a decis ca fetele să înveţe în clase diferite.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A fost desemnat constructorul Secțiunii 1 a Autostrăzii Tg. Mureș - Tg. Neamț. Grindeanu: Proiectele din PNRR intră în linie dreaptă

Fiul minor al liderului clanului Sadoveanu a fost reținut. Acesta i-a cerut 10.000 de euro unei fete pentru a face ritualuri oculte

Accidente provocate de tineri de 18 și 17 ani. Unul fără experiență a omorât un bărbat, al doilea, beat, fără permis a rănit un pasager

Proiectul Autostrăzii „Unirii” este greșit. Este a treia variantă din ultimii doi ani jumate

Partenerii noștri