Live

VIDEO. Un elev a spart o tablă cu sabia. A folosit-o ca pe o suliță

Data actualizării: Data publicării:

Imagini revoltătoare surprinse într-o şcoală din Botoșani. Un elev violent a distrus tabla din clasa în care se afla. Șeful ISJ Botoșani a declarat în presa locală că nu ar fi vorba despre o sabie, ci mai degrabă despre o bucată de fier.

Actualizare. Imaginile au fost surprinse la Colegiul „Gheorghe Asachi” din Botoșani. Inițial existau informații că incidentul a avut loc într-un liceu din Slatina.

Conducerea unității de învățământ a informat Inspectoratul Școlar Județean și urmează să fie luate măsuri.

Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat, potrivit Monitorul de Botoșani, că elevii sunt în clasa XI-a și urmează ca o comisie să stabilească gradul de vinovăție al fiecărui elev.

„Școala s-a sesizat încă de ieri (joi, n.red.), vizavi de acel incident. Există o comisie acolo, se verifică toate aspectele, iar elevii care se fac vinovați vor suporta consecințele regulamentului școlar. Paguba a fost deja recuperată, din ceea ce ni s-a transmis de la unitate de învățământ, în sensul că s-a dat comandă de o altă tablă, cheltuielile fiind suportate de cei care au produs paguba. Directorii au intrat în posesia acelei filmări care a apărut în spațiul virtual, nu prea pare o sabie din ceea ce au spus, ci mai degrabă o bucată de fier. Se poartă discuții cu toți copiii care au fost în clasă și se va elucida cazul”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.


Sub privirile amuzate ale colegilor, care-l încurajau să continue, adolescentul nu s-a lăsat până nu a făcut praf tabla. A lovit-o de mai multe ori cu o sabie şi a spart-o în mai multe locuri.

Cei de lângă el au filmat întreaga scenă şocantă şi nu au părut deloc deranjaţi de ce făcea tânărul.

Cel mai probabil, aceste scene s-au întâmplat într-o pauză, niciun profesor nu se vede pe filmare. Cel care a încărcat imaginile pe internet susţine că incidentul ar fi avut loc într-un liceu din Slatina.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care atacatorul cu sabie de samurai este arestat. Acesta a ucis un copil de 14 ani și i-a tăiat mâna unei polițiste

Arheologii au descoperit o sabie veche de 3.000 de ani în Bavaria. Aceasta e foarte bine conservată și încă strălucește

Atac cu sabia într-o biserică din Spania. O persoană a murit, iar un preot a fost rănit grav

Focuri de armă în Giurgiu, pentru prinderea unui șofer care amenința oamenii cu o sabie

Partenerii noștri