Live

Elicopterul SMURD din Galați nu s-a mai putut ridica de la sol în timpul unei misiuni

Data actualizării: Data publicării:

Elicopterul SMURD din Galați a avut, vineri, o problemă tehnică și nu s-a mai putut ridica de la sol în timpul unei misiuni care s-a desfășurat în orașul Târgu Bujor. Aparatul a rămas la sol, iar pacientul a fost trimis cu o ambulanță la spitalul din oraș, transmite Mediafax.

Incidentul s-a produs vineri, în timp ce elicopterul era într-o misiune în orașul Târgu Bujor. După ce a preluat pacientul, pilotul a constatat că elicopterul are o problemă la unul dintre motoare și a decis să anuleze zborul.

„Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină pentru preluarea unui pacient din oraș. La plecare a intervenit o problemă tehnică, aparatul nu a mai putut zbura. Pacientul a fost preluat în condiții de siguranță de o ambulanță și a fost transportat la spitalul din Târgu Bujor. Este în siguranță, era o urgență secundară. Elicopterul va fi reparat la fața locului, o echipă se indreaptă spre Târgu Bujor chiar acum”, a declarat primarul orașului Târgu Bujor, Laurențiu Gîdei.

Elicopterul care deservește toate județele din sud-estul țării și din partea de sud a Republicii Moldova va fi reparat de o echipă de specialiști de la București.

„Elicopterul a avut o problemă la un motor, nu s-a mai putut ridica de la sol, a rămas consemnat la sol, se află pe stadion. Au fost chemați specialiști de la București. Pacientul, un adult, este în afara oricărui pericol”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mama din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani a fost trimisă în judecată

VIDEO. Doi morți și 9 răniți într-un incendiu puternic la un bloc cu opt etaje din București

Ambulanţă navală implicată într-un accident pe Braţul Chilia: sunt 4 răniți, între care un copil. Au fost trimise 2 elicoptere SMURD

CNAIR: Drumul expres Brăila-Galați este gata în proporție de 80%. Lucrările ar trebui finalizate până la sfârșitul anului

Partenerii noștri