Live

6 copaci au căzut iar 7 mașini au fost avariate în zona București - Ilfov

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos

Mai multe intervenţii ale pompierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov au avut loc, sâmbătă după-amiază, în Capitală, unde mai mulţi copaci au căzut. Zona se află sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, la fel ca majoritatea judeţelor ţării. În multe alte judeţe, ANM a emis avertizări cod portocaliu de averse torenţiale. 

Conform bilanţului transmis de ISU Bucureşti-Ilfov, sâmbătă, până la ora 18:00, echipajele din cadrul Inspectoratului au gestionat şapte intervenţii. Şase dintre acestea au avut loc în municipiul Bucureşti şi una în judeţul Ilfov, transmite News.ro. 

„Acestea au constat în îndepărtarea a şase copaci şi o inundaţie la o casă. Au fost avariate şapte autoturisme”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. 

Mare parte a ţării, inclusiv Capitala, se află, sâmbătă, sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, atenţionarea fiind valabilă până la ora 23:00. 

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de averse torenţiale şi pentru judeţele Constanţa, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Arad şi Sibiu.

Vezi și: VIDEO Grindină și ploi torențiale în țară. Străzile din Craiova s-au albit în doar 10 minute. Pericol de acvaplanare pe autostrada A2

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imaginile cu care se promova criminalul de 16 ani din Crângași. Pe rețelele sociale avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției

HARTĂ. Avertizare meteo de vremea rea: Cod portocaliu și galben de vânt puternic în mai multe zone din țară

Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat lângă parcul Crângași din București au fost arestați preventiv

Un medic din București, cercetat după ce ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente. Femeia a făcut septicemie și a murit

Partenerii noștri