Live

Accident în lanţ pe Centura Capitalei

Data publicării:

Luni seară, aproape de miezul nopţii, un TIR a lovit în plin o maşină care a fost proiectată în alt autoturism. În cele trei vehicule se aflau șapte oameni. Doar unul dintre aceştia a fost rănit grav şi a rămas încarcerat în vehiculul zdrobit. Poliţiştii spun că de vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul TIR-ului, care nu a fost atent la maşinile din faţa sa.

Conducătorul TIR-ului le-a spus poliţiştilor că nu a observat cele două maşini din faţa sa, care încetiniseră într-o zonă în care se făceau lucrări.

Conducătorul autotrenului care se deplasa din direcţia Voluntari către Pantelimon nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de două auto care staţionau la limita unor lucrări efectuate la partea carosabilă, semnalizate corespunzător”, a declarat subcomisar Cătălin Baba, Serviciul Rutier Ilfov.

Autotrenul a izbit în plin prima maşină din faţa sa. În urma impactului puternic, autoturismul a fost proiectat în următorul.

În fiecare dintre aceste două autoturisme se aflau câte șase pasageri. Din fericire, doar o victimă transportată la spital, o victimă din autoturismul care a fost izbit în partea din spate de către autotren. Victima a fost găsită încarcerată”, a mai spus subcomisar Cătălin Baba.

Zeci de minute s-au chinuit pompierii să-l scoată din maşină pe tânărul încarcerat.

Persoana a fost scoasă în viaţă, cu traumatisme la picioare, a fost preluată de colegii de la SMURD şi o să aibă parte de îngrijiri”, a spus plt.-maj. Mihai Toncu, ISU București-Ilfov.

Alţi doi bărbaţi din prima maşină lovită au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după ce au suferit răni uşoare. Cei care se aflau în cel de-al doilea autoturism şi conducătorul TIR-ului au scăpat doar cu sperieturi. Conducătorii tuturor autovehiculelor implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Scandal la protestul transportatorilor și fermierilor de lângă București. Mai multe persoane au vrut să blocheze toată circulația

Ce măsuri propune ASF după discuțiile cu transportatorii la Afumați – SURSE

Răsturnare de situație în cazul fetei de 11 ani din Afumați. Copila ar fi fost răpită și violată chiar de cel care a sunat la 112

O fată de 11 ani a dispărut de acasă. A fost găsită cu ajutorul oamenilor care au primit mesaj RO Alert

Partenerii noștri