Live

Alertă în Iași după dispariția a două fete de 14 și 15 ani

Data publicării:

Poliţia judeţului Iaşi este în alertă după ce două minore în vârstă de 14 și 15 ore, din comune diferite, au dispărut luni de acasă. Una din fete este din Belcești, iar cealaltă este din Holboca.

Fata din Belcești se numește Carmen Ciofu și are 14 ani. Semnalmente: înălțime - 1,60 m, greutate - 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten.

La momentul dispariţiei minora era îmbrăcată cu un tricou alb și pantaloni gri, fiind încălțată cu pantofi sport negri.

Fata din Holboca se numește Alecsandra Ioviță și are 15 ani. Semnalmente: înălțime - 1,65 m, greutate - 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou negru și blugi negri, fiind încălțată cu pantofi sport negri cu talpă albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la depistarea fetei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat care abia ieșise din închisoare s-a întors după gratii după ce a fost prins de polițiști cu heroină în buzunare

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și de ce este îngrijorată familia ei

Un polițist din Iași a fost mituit de 4 ori într-o singură lună de șoferii opriți în trafic

Partenerii noștri