Live

Anchetă a Poliției, după ce o persoană a găsit un rucsac în care se aflau două pistoale

Data publicării:
Poliţiştii din municipiul Iaşi au demarat o anchetă după ce a fost găsit un rucsac în care se aflau, printre altele, două pistoale.

Poliţiştii din municipiul Iaşi au demarat o anchetă după ce, în cursul zilei de duminică, în spatele unor garaje din cartierul Nicolina a fost găsit un rucsac în care se aflau, printre altele, două pistoale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), rucsacul cu armele a fost găsit lângă o ghenă de gunoi.

Poliţiştii Secţiei 6 Urbană Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că lângă o ghenă de gunoi, într-un rucsac, au fost găsite mai multe bunuri, printre care două pistoale. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că unul este Airsoft, celălalt este o armă neletală care este supusă însă autorizării. Poliţiştii continuă verificările, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi pentru a fi luate măsurile legale care se impun. Precizăm că respectivele arme erau în vizibilă stare de uzură”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat care abia ieșise din închisoare s-a întors după gratii după ce a fost prins de polițiști cu heroină în buzunare

Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern (CNN)

Pentagonul urgentează trimiterea de rachete Patriot în Ucraina. Ce arme mai sunt incluse în pachetul de ajutor de 6 miliarde de dolari

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Partenerii noștri