Live

Bărbat prins de jandarmi când încerca să vândă droguri în centrul Braşovului. Sesizarea, făcută de o persoană la 112

Data publicării:
Un bărbat a fost prins de jandarmi când încerca să vândă droguri în centrul Braşovului.

O persoană aflată în municipiul Braşov a sunat la 112, luni după-amiază, sesizând că un bărbat încearcă să vândă droguri pe stradă, în centrul oraşului. Jandarmii au identificat, într-un restaurant din zonă, un bărbat ale cărui semnalmente corespund cu cele din sesizare şi care părea că este drogat, la el fiind găsite substanţe care par a fi din categoria celor psihoactive. El a fost predat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Intervenţia jandarmilor de la Gruparea Mobilă Braşov a avut loc, luni după-amiază, după ce o persoană a sunat la 112 anunţând că un bărbat cu un comportament ciudat încearcă să vândă substanţe interzise pe o stradă din zona centrală a Braşovului. 

„Jandarmii din Gruparea Mobilă au periat zona indicată şi în incinta unui restaurant de tip fast-food de pe strada Republicii au găsit o persoană de sex masculin care corespundea semnalmentelor furnizate şi care se afla într-o stare euforică. Asupra acesteia au fost găsite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, informează reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie unde au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alina Gorghiu: Dacă faci trafic la colţ de stradă, la festivaluri sau lângă şcoli, nu ai ce să cauţi în libertate

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Un nou drog cu efecte devastatoare a apărut pe piața din România. Ce este „Pastila portocalie” 

Două transporturi ilegale de lemne au fost descoperite de polițiști din elicopter. Aparatul de zbor supraveghea traficul din Brașov

Partenerii noștri