Bărbat prins de jandarmi când încerca să vândă droguri în centrul Braşovului. Sesizarea, făcută de o persoană la 112

Data publicării:
masina a jandarmeriei
Un bărbat a fost prins de jandarmi când încerca să vândă droguri în centrul Braşovului.

O persoană aflată în municipiul Braşov a sunat la 112, luni după-amiază, sesizând că un bărbat încearcă să vândă droguri pe stradă, în centrul oraşului. Jandarmii au identificat, într-un restaurant din zonă, un bărbat ale cărui semnalmente corespund cu cele din sesizare şi care părea că este drogat, la el fiind găsite substanţe care par a fi din categoria celor psihoactive. El a fost predat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Intervenţia jandarmilor de la Gruparea Mobilă Braşov a avut loc, luni după-amiază, după ce o persoană a sunat la 112 anunţând că un bărbat cu un comportament ciudat încearcă să vândă substanţe interzise pe o stradă din zona centrală a Braşovului. 

„Jandarmii din Gruparea Mobilă au periat zona indicată şi în incinta unui restaurant de tip fast-food de pe strada Republicii au găsit o persoană de sex masculin care corespundea semnalmentelor furnizate şi care se afla într-o stare euforică. Asupra acesteia au fost găsite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, informează reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie unde au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri