Live

Bărbat prins la furat a doua zi după ce a fost plasat sub control judiciar, tot pentru furt

Data publicării:

Un bărbat de 37 de ani a fost prins, joi seara, de polițiști în timp ce încerca să fure dintr-un magazin din Galați, deși cu doar o zi în urmă fusese plasat sub control judiciar într-un alt dosar în care este cercetat tot pentru furt. Acesta a fost dus la poliție pentru audieri și va fi reținut, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați, joi seara, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să fure produse dintr-un magazin de pe strada Brăilei. Surprins de agenții de pază care au închis ușile magazinului pentru a-l împiedică sa fugă, bărbatul le-a amenințat pe angajate și a aruncat cu borcane în geamuri, spărgându-le.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat, după verificări, că bărbatul de 37 de ani se află sub control judiciar, măsură preventivă dispusă miercuri, într-un dosar penal în care este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției pentru audieri și va fi reținut pentru 24 de ore pentru tâlhărie.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu la groapa de gunoi de lângă Galați. A fost emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă

Un polițist de la trupele speciale a murit de Paște, un șofer a făcut o greșeală și i-a izbit motocicleta. Val de mesaje de la colegi

Un asistent medical a fost reţinut pentru că ar fi agresat fizic două minore internate la secția Psihiatrie

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Partenerii noștri