Live

Bărbat suspectat că a abuzat sexual o minoră de 13 ani, arestat pe aeroportul Otopeni când revenea în țară

Data publicării:
Doi tineri au furat o bucată dintr-o conductă de țiței și au poluat un râu întreg. Foto: GettyImages

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Laza, suspectat că în luna ianuarie a abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, a fost arestat preventiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost prins în Aeroportul Otopeni când se întorcea din străinătate.

„La data de 31 ianuarie 2023, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, de către DGASPC Vaslui, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima unui abuz sexual, fiind indicat şi un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 42 de ani. Bărbatul din comuna Laza, judeţul Vaslui, a fost depistat în aeroportul Otopeni, pe sensul de intrare în ţară, revenind din străinătate. Minora beneficiază de o măsură de protecţie dispusă de către DGASPC Vaslui”, precizează reprezentanţii IPJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O elevă de 17 ani din Dâmbovița ar fi fost agresată sexual în liceu, de patru adolescenți. Făptașii, arestați preventiv

13 schelete umane au fost găsite în curtea Spitalului Vaslui. "Sunt aşezate într-un anumit fel, sunt urme de sicriu"

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Un bărbat și-a urmărit soția în trafic, a spart geamul mașinii și a lovit-o. A fost prins la graniță, când încerca să fugă din țară

Partenerii noștri