Live

Bătaie între un grup de turiști și salvamari, la Eforie Nord. Două persoane au ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
Bătaie între un grup de turiști și salvamari, la Eforie Nord. Două persoane au ajuns la spital.

Scandal pe plaja din Eforie Nord. Mai multe persoane au fost implicate duminică după-amiaza într-o altercație, iar două au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord.

La fața locului, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs între un grup de turiști și salvamari.

Trei persoane au fost transportate la spital. Este vorba de un turist de 26 de ani, lovit la nas și cap, și de doi salvamari, cu vârste de 44 și 46 de ani, unul rănit la cap, iar celălat cu fractură de braț și umăr dislocat.

Patru bărbați din grupul turiștilor au fost duși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați, a mai transmis IPJ Constanța.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Muzeul Luvru vrea să mute Mona Lisa la subsol: „Ar putea pune capăt dezamăgirii publicului”

„Avem chef de glume?” Venețienii sunt furioși din cauza taxei de intrare în oraș aplicate turiștilor de azi și au ieșit la proteste

Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate

„O premieră mondială”. Turiștii care stau doar o zi în Veneția sunt obligați să plătească o taxă. Cât vor scoate din buzunar

Partenerii noștri