Live

Cazul bărbatului din Brașov care și-a omorât toată familia. Ce spun vecinii

Data publicării:

Brașovul e în stare de şoc, după o crimă aparent inexplicabilă. Un bărbat de 43 de ani şi-a omorât familia, după care a mers la poliţie şi s-a predat. Şi-a ucis soţia de 42 de ani şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat azi-noapte, când cei trei dormeau.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov: S-a prezentat la sediul IPJ Brasov anunțând că și-a asasinat soția și cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13 ani.

Vecinii spun că bărbatul nu a dat niciodată semne de violență:

-E chiar la mine la scară, la etajul meu. De aia erau băieții ăia acolo... Îl ştiu. Şi, cum, fetița este omorâtă? Şi băiatul?

-Ați auzit ceva scandal ?

-Niciodată nu am auzit nimic, niciun fel de scandal.

*

-Nu-l cunosc ca om violent. Ca vecin, mă refer. Eu stau în scara cealaltă. Amândoi aveau afaceri.

-I-ați auzit certându-se?

-Nu, nu știu... niciodată. Ştiu că ea făcea sport în jurul lacului, pe aici.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care brașoveanul a recurs la acest gest.

„Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor efectuării acestor fapte. Bărbatul e în custodia polițiștilor. El s-a prezentat la secție în jurul orei 13:00. S-a constituit un dosar penal pentru omor calificat în acest caz”, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Se pare că omul acesta a avut niște probleme. Încercase să-și găsească liniștea undeva în zona unor culte religioase sau biserici. Cert e că nu a reușit să se liniștească acolo. A venit și a profitat că ceilalți membri ai familiei dormeau și a făcut ceea ce chiar nu trebuia făcut. A omorât 3 oameni care ar fi putut să se apere dacă ar fi fost în altă ipostază”, spune Dan Antonescu, expert criminolog.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noi detalii în cazul dublei crime din Brașov. Femeia și-ar fi sunat soțul cu puțin timp înainte ca ea și fiica ei să fie găsite moarte

Bărbatul din Brașov care și-a ucis toată familia, condamnat la închisoare pe viață. Decizia nu e definitivă

În corpul bărbatului care şi-a ucis familia a fost descoperită o substanţă din cannabis

Concluzia expertizei psihologice asupra bărbatului din Brașov care și-a ucis familia

Partenerii noștri