Live

Mașină de poliţie, implicată într-un accident. Trei persoane au fost rănite, între care şi un agent

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliţie, implicată într-un accident. Trei persoane au fost rănite, între care şi un agent. Foto: infotraficromania.ro

Trei persoane, între care un agent de poliţie şi un elev al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc luni după-amiază pe şoseaua care face legătura între municipiile Deva şi Hunedoara, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Agentul rănit, un coleg de-al acestuia şi elevul şcolii de poliţie se aflau într-o maşină de poliţie care se deplasa la un eveniment sesizat prin numărul unic de urgenţă 112.

La un moment dat, o maşină condusă de un bărbat de 73 de ani, ar fi intrat pe şosea venind de pe un drum secundar, fără ca şoferul să acorde prioritate echipajului în misiune, acroşând astfel autospeciala de poliţie.

„În urma acestui eveniment, autospeciala poliţiei a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost tamponată frontal de către un alt autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Băcia, judeţul Hunedoara. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui agent de poliţie, a elevului şi a bărbatului în vârstă de 73 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a precizat sursa citată.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, potrivit sursei citate de Agerpres.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un şofer, posibil drogat, a ameninţat un altul cu un cuţit, după o şicanare în trafic în Mamaia

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una în stare foarte gravă. A intervenit elicopterul SMURD

O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe DN2, la Mărășești: șoferul a murit, traficul este blocat

O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, în Orăștie

Partenerii noștri