Live

Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, a fost capturat în Italia

Andreea Georgescu Data actualizării: Data publicării:
Mircea Emil Băluș, zis Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor fugise din țară și a fost dat în urmărire FOTO: Poliția Română

Mircea Emil Băluș, zis Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, una dintre cele mai violente grupări interlope din România, a fost prins în Italia la sfârșitul săptămânii trecute, au confirmat pentru Digi24 surse din poliție. În momentul de față sunt în plină desfășurare procedurile de extrădare.

Mircea Emil Băluș a fugit din țară pentru a scăpa de închisoare, la mijlocul lunii noiembrie el fiind condamnat definitiv pentru infracțiuni la regimul circulației, respectiv conducere fără permis. El a fost dat în urmărire generală, anunțul fiind postat și pe site-ul Poliției Române.

Curtea de Apel din Arad l-a condamnat printr-o sentință rămasă definitivă la 1 an și o lună de închisoare cu executare deoarece Băluș era eliberat condiționat după o condamnare de 9 ani.

Dosarul în urma căruia a fost condamnat a fost deschis de polițiștii de frontieră de la Nădlac, unde Mircea Nebunu a prezentat un permis de conducere fals, cumpărat din Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Încă un suspect în dosarul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în țară

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

„Timid și fără chef de dans”. Cum încearcă Ionel Arsene să scape de extrădare: Gândul de a mă întoarce la România mă blochează mental

Partenerii noștri