Live

FOTO. Misiune contracronometru de salvare a două persoane surprinse de un mal de pământ în județul Timiș

Data actualizării: Data publicării:
Două persoane au rămas prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Foto: ISU Timiș

Misiune contracronometru a echipelor de la ISU Timiș. Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Una dintre victime a fost scoasă în stop cardio-respirator.

UPDATE 20:55 - Prima persoană extrasă de salvatori, aflată în stop cardio-respirator, a fost resuscitată și transportată la spitalul județean, împreună cu cea de a doua victimă.


Știrea inițială:

Potrivit ISU Timiș, incidentul s-a produs la ora 19:40.

Una dintre victime a fost scoasă în stop cardio-respirator și se aplică manevre de resuscitare. A doua victimă extrasă este conștientă.

 

La fața locului, intervin peste 20 de salvarori, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, o ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensivă mobilă.

În sprijin, la fața locului se află și un echipaj al serviciului județean de ambulanță. La acest moment, una dintre victime a fost extrasă și se efectuază manevrele de resuscitare.

 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un angajat ISU, aflat la cumpărături în Neamț, a salvat viața unui client. "Nu credem că a fost noroc, ci doar destinul unui salvator"

Un camion a ieşit în afara drumului, la Dorna Cândrenilor. Şoferul, găsit în stop cardio-respirator, a fost declarat decedat

„Am murit pentru 24 de minute”. O femeie care a revenit din moarte clinică a povestit ce a simțit după ce inima i s-a oprit

Un băiat de 13 ani s-a sinucis în baia locuinței. El a fost găsit spânzurat, iar echipajele medicale nu au reușit să-l resusciteze

Partenerii noștri