Un camion a ieşit în afara drumului, la Dorna Cândrenilor. Şoferul, găsit în stop cardio-respirator, a fost declarat decedat

Data publicării:
camion iesit de pe carosabil
Un camion a ieşit în afara drumului, la Dorna Cândrenilor. Şoferul, găsit în stop cardio-respirator, a fost declarat decedat. Foto: ISU Suceava

Un camion a ieşit de pe şosea, luni, la Dorna Cândrenilor, în judeţul Suceava, iar bărbatul aflat la volan a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator. El a fost supus manevrelor de resuscitare, ulterior fiind însă declarat decedat.

Accidentul a avut loc la Dorna Cândrenilor, unde au ajuns pompieri militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

„În cabina autocamionului a fost găsit conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care era în stop cardio-respirator. Pompierii militari au extras victima din autovehicul, iar echipajul medical, ajutat de paramedicii SMURD, a efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, după consumarea protocolului, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului”, a transmis ISU Suceava, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri