Live

Primele imagini cu bărbatul din Timiș filmate după crimă. A spart un baraj al poliției și este căutat în 4 județe

Data actualizării: Data publicării:

Bărbatul din Făget, Timiș, care a ucis un om şi a rănit alte șase persoane este căutat în continuare de polițiști, inclusiv cu elicopter și drone. Trei focuri de armă au fost trase pentru prinderea lui Ionel Boldea, însă acesta a reușit să fugă. Potrivit IPJ Timiş, bărbatul este recidivist, fiind cercetat în trecut pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Ionel Boldea a fost surprins de camerele de supraveghere la scurt timp după crimă, în timp ce lovea cu pumnii ușa unui magazin, relatează tion.ro.

După ce i-a atacat pe cei doi soți în parcul din Făget, pe bărbat omorându-l, agresorul a fugit cu bicicleta spre Temerești. Chiar la intrare în localitate a atacat o bătrână de 80 de ani care smulgea iarba din fața casei. I-a luat bastonul din mână și a bătut-o cu el până i-a rupt maxilarul, au declarat surse de la fața locului pentru tion.ro. A urcat apoi pe bicicletă, cu bastonul în mână, și a mai mers câteva sute de metri până în zona unui magazin din localitate.

Citește și: Răsturnare de situație. Poliția revine cu precizări în cazul crimei din Timiș

Acolo a atacat o femeie și un bărbat care se deplasau cu un tractor și opriseră în zonă, apoi a încercat să forțeze intrarea magazinului. A fost surprins de camerele de supraveghere montate la intrare.

Suspectul în cazul de crimă din Timiș este căutat în patru județe

După ce și-a dat seama că nu poate intra în magazin, Boldea a plecat mai departe cu bicicleta până la casa în care locuia o persoană pe care o cunoștea. A luat cheile autoturismului parcat în curte și a trecut cu el prin poarta de lemn a casei, lovindu-l în drumul său pe proprietarul imobilului și al mașinii. A fost ajuns de polițiști care au tras trei focuri de armă, după autoturism, în momentul în care a trecut de poarta casei.

Potrivit presei locale,  a spart un baraj al polițiștilor în momentul în care s-a tras după el și este căutat în patru județe: Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

După doar doi kilometri a pierdut controlul asupra vehicului autovehiculului și l-a abandonat, iar el a fugit în pădurea din apropiere.

Ionel Boldea, 33 de ani, este căutat de peste 200 de polițiști, dar și de jandarmi.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tânărul din Timiş care i-a tăiat capul cu drujba unui bărbat care îi vânduse o mașină defectă a fost condamnat definitiv

Cazul bărbatului din Timiș decapitat cu drujba. Pedeapsa primită de criminal

Atacatorul din Făget, arestat pentru 30 de zile. Înainte de crimă a consumat trei tipuri diferite de droguri

Rezultatul testului rapid: Atacatorul din Făget ar fi consumat cocaină, amfetamină și marijuana

Partenerii noștri