Live

Trei morți și trei răniți într-un accident rutier la Mihăilești

Data actualizării: Data publicării:
Foto: reporterbuzoian.ro

Trei oameni, între care o fetiță de 3 ani, au murit și alți trei au fost răniți, duminică, în urma coliziunii dintre trei mașini în localitatea Mihăilești din județul Buzău. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit în plin alte două autovehicule, care circulau regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât toate cele trei mașini au fost complet distruse. Răniții au fost aduși la spitale din București cu un elicopter și ambulanțe SMURD.

Inițial, Poliția a confirmat decesul a două persoane și rănirea altor patru. Ulterior, Poliția Buzău a anunțat că numărul persoanelor decedate a crescut la trei, între care și o fetiță de 3 ani.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Buzău, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Mihăileşti către Buzău, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia este întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, urmând ca pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD traficul să fie întrerupt în ambele sensuri.

Editare web: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

400.000 de accidente anual în România - doar 10% ajung la poliție. Care sunt soluțiile specialiștilor

România, „campioană” la accidente rutiere în Europa. UNSAR: Sunt cifre duble față de Ungaria, Slovenia, Cehia și chiar Bulgaria

Poliția Română: Cele mai multe accidente rutiere din 2023 au avut loc în luna iunie, vinerea. Cauzele au rămas neschimbate

Țările cu cele mai sigure drumuri din UE. România și Bulgaria sunt pe primele locuri la morți din accidente

Partenerii noștri