Live

Un autoturism a intrat într-un cortegiu funerar, în Argeș. Dricul, proiectat într-un gard

Data publicării:
FOTO: ziarulargesul.ro

Un autoturism a intrat, vineri, într-un cortegiu funerar, în localitatea Davidești, din județul Argeș. Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind chiar șoferul dricului, care a fost transportat la spital.

Accidentul a avut loc vineri în satul Voroveni, din comuna Davidești, județul Argeș, unde un autoturism a lovit un cortegiu funerar. Mai exact, a fost tamponat dricul în care se afla un coșgiuc. Acesta era gol, șoferul dricului deplasându-se către locuința răposatului, potrivit ziarulargesul.ro. Dricul a fost proiectat într-un gard și a lovit și un transformator electric.

ISU Argeș a intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD. În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei victime care a suferit un atac de panică, dar și unui bărbat de 68 de ani, șofer al dricului, care a acuzat dureri la nivelul toracelui și a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, pentru că a fost lovit și un transformator de electricitate, a fost solicitată intervenția unui echipaj specializat la fața locului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un urmărit internaţional, prins în județul Argeș după ce a alimentat la benzinărie o mașină furată şi a plecat fără să plătească

Ciolacu: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. S-a clocit şi s-a organizat tot acel atac

Ciolacu: Faptul că lună de lună inflaţia e pe trend descendent, chiar accelerat, personal îmi arată clar că suntem pe drumul corect

Liberalii din Argeș acuză PSD de ipocrizie: „Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Mînzînă la primăria Călinești”

Partenerii noștri