Liberalii din Argeș acuză PSD de ipocrizie: „Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Mînzînă la primăria Călinești”

Data publicării:
minzina
„Dacă treceți prin Călinești o să vedeți imaginea unui președinte de Consiliu Județean care apare pe bannere și afișe, la braț, alături de un condamnat”, transmite PNL Argeș. Sursa foto: amator

Liberalii din Argeș acuză PSD și pe Ion Mînzînă de ipocrizie și „atitudine sfidătoare față de cetățeni” pentru susținerea lui Mihai Georgescu, „exclus din PSD pentru fapte penale”, pentru un nou mandat la Primăria Călinești.

„Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Mînzînă la primăria Călinești!”, transmite PNL Argeș într-un comunicat de presă.

„Dacă treceți prin Călinești o să vedeți imaginea unui președinte de Consiliu Județean care apare pe bannere și afișe, la braț, alături de un condamnat. Mihai Georgescu, primarul cu dosar penal pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, condamnat pentru evaziune și falsificare de băuri, închis pentru câțiva ani este susținut cu hotărâre de Ion Mînzînă să candideze pentru un nou mandat la Călinești. Asta după ce l-a exlus din partid! În ce fel de țară trăim, îți vine să te întrebi?”, se mai spune în comunicat.

Liberalii argumentează că Mihai Georgescu a fost judecat, în 2010, şi condamnat pentru falsificarea şi comercializare de băuturi alcoolice contrafăcute şi interzise consumului, după ce poliţiştii şi Garda Financiară au descoperit „în curtea vărului său o adevărată fabrică de băuturi alcoolice contrafăcute”.

„În 2022, Mihai Georgescu este acuzat că în perioada octombrie 2021- mai 2022 a pretins favoruri sexuale unei angajate din primărie pentru a o muta pe altă funcţie. Scandalul a ieșit la iveală în iunie 2022, când tânăra a făcut publică o înregistrare cu faptele acestuia. De altfel, înainte de a-l găsi pe Mihai Georgescu pe buletinul de vot, acum îl puteți găsi și în registrul agresorilor sexuali, acolo unde sunt trecuți și cei împotriva cărora s-a pus în mișcare acțiunea penală, chiar dacă nu au încă o condamnare. Primarul a fost exclus din PSD pe 28 iunie 2022, iar procurorii au deschis o anchetă și l-au trimis în judecată pe Mihai Georgescu”, se mai spune în comunicatul PNL Argeș.

Liberalii acuză PSD Argeș și pe Ion Mînzînă de ipocrizie.

„Acum, în 2024 același Mihai Georgescu este suținut să candideze la primărie de cel care l-a exclus din partid în urmă cu doi ani pentru faptele de mai sus. Considerăm că este o atitudine sfidătoare față de cetățeni și total ipocrită din partea PSD Argeș și a lui Ion Mînzînă dacă promovează în funcții de demnitate publică oameni cu un astfel de trecut și cu un comportament social îndoielnic”, mai transmite PNL Argeș.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri