Live

Un bărbat a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc, în Caraș-Severin

Data publicării:

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unui conflict, a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au salvat-o pe femeie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a anunţat, vineri seară, că bărbatul se afla la domiciliul său, alături de mamă. La un moment dat, el i-a spus mamei sale să îi caute un act, dar pentru că femeia nu l-a găsit, s-a enervat, potrivit News.ro.

”A început să ţipe şi să-i reproşeze diverse chestiuni, apoi a luat hotărârea să dea foc, atât locuinţei, cât şi mamei sale. A.G.C. s-a deplasat de la domiciliu la o staţie de carburanţi, a cumpărat un litru de benzină pe care a introdus-o într-un recipient de doi litri, a revenit la domiciliu şi a aruncat cu benzină pe pieptul mamei sale, apoi cu ajutorul unei brichete a dat foc hainelor acesteia”, se arată în comunicat.

Hainele mamei s-au aprins, aceasta a început să ţipe, moment în care au sosit mai mulţi vecini care au intervenit pentru a o salva.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor şi a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un asistent medical a fost reţinut pentru că ar fi agresat fizic două minore internate la secția Psihiatrie

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene în Caraș-Severin. Fechet: Suntem datori să identificăm soluţii pentru protejarea naturii

Poliţiştii au reţinut un bărbat care şi-a distrus brăţara electronică de supraveghere

Partenerii noștri