Sari la conținut

Un bărbat a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc, în Caraș-Severin

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unui conflict, a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au salvat-o pe femeie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a anunţat, vineri seară, că bărbatul se afla la domiciliul său, alături de mamă. La un moment dat, el i-a spus mamei sale să îi caute un act, dar pentru că femeia nu l-a găsit, s-a enervat, potrivit News.ro.

”A început să ţipe şi să-i reproşeze diverse chestiuni, apoi a luat hotărârea să dea foc, atât locuinţei, cât şi mamei sale. A.G.C. s-a deplasat de la domiciliu la o staţie de carburanţi, a cumpărat un litru de benzină pe care a introdus-o într-un recipient de doi litri, a revenit la domiciliu şi a aruncat cu benzină pe pieptul mamei sale, apoi cu ajutorul unei brichete a dat foc hainelor acesteia”, se arată în comunicat.

Hainele mamei s-au aprins, aceasta a început să ţipe, moment în care au sosit mai mulţi vecini care au intervenit pentru a o salva.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.