Live

Un bărbat din Teleorman a murit după ce a încercat să fugă de polițiști și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton

Data publicării:
Într-o intersecţie, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, vehiculul intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton. FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 50 de ani din Roşiorii de Vede, care a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor, fugind de aceştia, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a intrat cu vehiculul într-un stâlp, transmite News.ro.

„În ziua de 10 aprilie a.c., în jurul orei 02:20, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Dunării, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, echipajul procedând la urmărire autovehiculului, autospeciala de poliţie având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune”, a transmis, miercuri, IPJ Teleorman.

Sursa citată a precizat că, într-o intersecţie, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, vehiculul intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Roşiori de Vede. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai transmis sursa citată.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

Partenerii noștri