Live

Supraviețuire miraculoasă. Copilul de 2 ani care a căzut de la etajul 6 a scăpat fără "leziuni semnificative"

Data actualizării: Data publicării:

Un copil de doi ani a căzut sâmbătă după-amiază de la fereastră, de la etajul 6 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Ca prin minune, copilul s-a ales doar cu câteva răni minore. 

ACTUALIZARE 19.45: Copilul care a căzut, sâmbătă, de la etajul şase al unui bloc din Bucureşti "nu are leziuni semnificative" şi va merge la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Maria Sklodowska Curie" pentru supraveghere, a declarat Florin Bica, purtător de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, unitate sanitară la care a fost adus micuţul.


Accidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, iar pe strada Liviu Rebreanu au ajuns echipaje de salvatori şi politişti. Oamenii legii înceracă acum să afle cum s-a petrecut acest accident.

Potrivit sursei citate de Agerpres, în jurul orei 15,00, prin apel 112, a fost sesizat un eveniment în care este implicat un minor de aproximativ doi ani, care a căzut, din primele date, de la o fereastră a apartamentului situat la etajul şase al imobilului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori şi poliţişti ai Secţiei 13, iar copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform primelor informaţii, se pare că impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Secţia 13 Poliţie efectuează cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs accidentul, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie aplicate măsuri în conformitate cu legea. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O fetiţă de doi ani din București a căzut de la etajul întâi al unui bloc. S-ar fi urcat pe pervaz în joacă

Accident grav în București: Un bărbat de 73 de ani e grav rănit, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un tramvai

Copil de 3 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu

Un băiețel de 5 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Galați. Într-o clipă de neatenție a mamei, a deschis geamul și s-a prăbușit

Partenerii noștri