Live

Un pedofil eliberat recent din închisoare a încercat să agreseze un băiat de 8 ani

Data actualizării: Data publicării:

Un pedofil eliberat recent din închisoare a încercat să agreseze sexual un băiat de opt ani. Incidentul s-a produs în scara unui bloc din municipiul Brăila, iar copilul a scăpat după ce mai mulți vecini au intervenit și l-au imobilizat pe agresor până la sosirea Poliției.

Incidentul s-a produs miercuri după-amiaza și a fost anunțat la numărul unic de urgență 112. Locatarii blocului în care s-a produs tentativa de viol l-au imobilizat pe pedofilul care încerca să agreseze un băiat de 8 ani, potrivit MEDIAFAX.

În acest caz a fost deschis dosar penal.

„Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Polițiștii au fost anunțați de un locatar. Locatarul a intervenit deoarece un bărbat de 37 de ani încerca să agreseze un copil. Bărbatul a fost prins de cetățeni și predat poliției. Ulterior a fost internat la spitalul de psihiatrie, iar azi (joi – n.r.) se reiau audierile. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Brăila, Laura Belciugan.

Bărbatul acuzat de tentativă de viol asupra unui minor a fost eliberat recent din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă de un an și jumătate, după ce, la sfârșitul anului 2017 a fost prins în tip ce agresa doi copii în Brăila. Aceasta nu a fost singura condamnare a brăileanului, care a mai fost în penitenciar pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor sau furt.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Val de fraude pe internet. Avertismentul Poliției Române: Au apărut „pachete infracţionale” online. Datele noastre sunt marfă pe net

Patru infractori urmăriți la nivel internațional au fost aduși înapoi în România, după ce aceștia au fugit în alte țări europene

Accident grav în Brăila: Doi oameni au rămas încarcerați. Traficul este complet blocat

Poliția Română avertizează asupra escrocheriilor online: „Țeapă! Fii deștept!”

Partenerii noștri